A group of Congress members is asked to review an important bill that is scheduled to be debated in the near future. The group engages in a debate over the bill and adds a number of major changes before approving it for a floor debate.

One latter school question and answer requested students to state what they ponder is the most important important aspect for a student to do in order to gain success. One that response stood out from the rest was practice. Successful people usually are not born successful; they become successful thru hard work and dedication. This is how you can fulfill your goals. in this article, some question and answer examples that you could simply utilize to enrich your knowledge and gain insight that will help you to continue your school studies.

Question:

A group of Congress members is asked to review an important bill that is scheduled to be debated in the near future. The group engages in a debate over the bill and adds a number of major changes before approving it for a floor debate.

Which congressional group is most likely described in the passage?
A. The Committee of the Whole
B. The House Rules Committee
C. A conference committee
D. The House Ways and Means Committee

Answer:

The correct answer is A) the Committee of the Whole.

The congressional group that is most likely described in the passage is the Committee of the Whole.

The lower chamber of the United States Congress is the House of Representatives. One of the committees of the House is the Committee of the Whole that considers the bills to be debated in the calendar of debates. This concept of the Whole committee was influenced directly by the British Parliament. The British House of Commons had the opportunity to debate on a specific issue in private and not record the decision.

READ MORE  Which financial goal is specific, measurable, and timely?

They could actually hopefully help the student deal with the question by making use of the questions and answer examples. You may then have a discussion with your classmate and continue the school learning by studying the topic alongside one another.

Leave a Reply

Your email address will not be published.