Which factor supporting the two-party system does the passage describe?

Students were enquired to answer a question at education and to mention what is most important for them to succeed. The one which response stood out from the rest was practice. Successful persons are definitely not born successful; they become successful through hard work and commitment. If you want to obtain your goals, keep this in mind! following are one of the answer and question example that you could actually implement to practice and expand your practical knowledge and also give you insights that could assist you to maintain your study in school.

Question:

Which factor supporting the two-party system does the passage describe?

Answer:

Answer:

  • Campaign finance laws  
  • Majority rule

Explanation:

A two-party system is a party policy where two main political parties govern the administration. One of the two parties typically operates a preponderance in the chamber and is commonly related to as the majority or ruling party while the other is the opposition or competition party.

They can easily hopefully help the student resolve the question by applying the questions and answer examples. Then would possibly have some sharing in a group discussion and also learning with the classmate with regard to the topic, so another student also obtain some enlightenment and still keeps up the school learning.

READ MORE  A food worker wearing artificial fingernails is preparing salads for a lunch rush.

Leave a Reply

Your email address will not be published.